Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

20 noiembrie 2016

Smoothie pentru piele: o rețetă ce îți oferă piele sănătoasă și strălucitoare! Cum se prepară

Daca vrei sa ai o piele sanatoasa si stralucitoare, nu e de ajuns sa fii atenta doar la cosmeticele pe care le folosesti. Si ce mananci zilnic are impact asupra calitatii pielii. Dar suntem sigure ca asta stii deja! De aceea, iti recomandam sa incluzi in meniul tau un smoothie pentru piele genial!


Daca vrei sa ai o piele sanatoasa, nu e de ajuns sa fii atenta doar la cosmetice. Si ceea ce mananci conteaza! Iata un smoothie pentru piele absolut genial!

Este vorba despre un smoothie pentru piele, verde, care contine cele mai bune vitamine pentru piele. Noteaza-ti reteta mai intai si apoi iti spunem si beneficiile acestui smoothie pentru piele!

De ce ai nevoie pentru a prepara acest smoothie pentru piele: 1 ceasca de apa de cocos, ¼ ceasca de avocado, ½ mar verde, 1 ceasca de struguri, 1 castravete mic, 1 ceasca de spanac, 1 bucata mic de ghimbir proaspat si putina scortisoara. Pune toate ingredientele intr blender si mixeaza-le pana cand obtii un smoothie fin si cremos.

Savureaza un smoothie verde ori de cate ori ai pofta de ceva dulce sau chiar si la micul dejun (este destul de satios!).
Iata ce nutrienti pretiosi exista intr-un smoothie pentru piele

Smoothie-urile verzi sunt foarte benefice pentru sistemul digestiv. Cu cat mancarea este mai usoara, cu atat corpul va avea mai multa energie pentru a elimina toxinele. Iar asta se traduce inclusiv printr-o piele mai curata si mai luminoasa.

Smoothie-ul este hidratant si detoxifiant datorita apei de cocos. Aceasta este bogata in electroliti care mentin pielea hidratata si ii dau un aspect sanatos.

Spanacul este bogat in antioxidanti, inclusiv vitaminele A, B, C si E. Vitamina C repara pielea si reconstruieste colagenul, ceea ce duce la diminuarea ridurilor si a pielii lasate.

Ghimbirul este un antiinflamator natural – e foarte bun daca ai probleme cu cosurile si punctele negre. In plus, ajuta si digestia, imbunatatind eliminarea toxinelor.

Vitamina E din avocado protejeaza pielea de radicalii liberi si ii grabeste vindecarea pielii inrosite, umflate si uscate.

Alterneaza acest smoothie pentru piele si cu un suc natural din legume!

Foto: Guliver
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts