Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

14 noiembrie 2016

Să fie leacul PERFECT? 4 linguri pe zi și cancerul dispare

Sistemul Sanatatii din Rusia a facut mari progrese in cercetarea cancerului si descoperirea remediului ce nu lasa celulele canceroase sa se dezvolte. Tratamentul realizat de profesorul rus, Hrist Mermerski este considerat de multi drept o descoperire revolutionara in medicina intrucat a reusit sa demonstreze acest lucru. 


Acest remediu contine vitamine esentiale, saruri minerale, substante bioactive, proteine, carbohidrati si grasimi vegetale.

Acesta creste performanta tuturor organelor interne si glandelor, cele care mentin organismul sanatos. Se pare ca remediul creat de profesorul Mermerski vindeca muscaturile veninoase ale serpilor, boli de inima, intareste sistemul imunitar, curata ficatul si rinichii. In plus, sustine buna functionare a creierului si memoriei, previne infarctul si ii trateaza pe cei care au suferit de un atac de inima sau atac cerebral. Nu putini sunt cei care spun ca este cel mai bun remediu.



Ingrediente:


400 grame de seminte de grau incoltit
400 grame de nuci proaspete
15 lamai sanatoase, Bio
12 capatani de usturoi

1 kg de miere organica
Cum se obtin semintele de grau incoltit

Puneti cele 400 grame de grau intr-un recipient si turnati apa peste astfel incat sa fie in totalitate acoperite. Dupa 10-12 ore se scurg boabele printr-o strecuratoare. Se clatesc bine si se pun intr-un castron unde se lasa aproximativ 24 de ore pana ce graul incepe sa incolteasca.



Cum se prepara remediul


Pisati bine graul incoltit, nucille si usturoiul curatat. Razuiti 5 lamai si apoi amestecati-le cu graul, nucile si usturoiul. Adaugati sucul de la celelalte 10 lamai si amestecati pana ce veti obtine o pasta omogena. Apoi se adauga mierea si se amesteca cu ajutorul unei linguri de lemn. Compozitia se toarna apoi intr-un pahar si se lasa in frigider timp de 3 zile, dupa care poate fi consumata.



Cum se consuma


Trebuie sa consumati remediul cu 30 de minute inainte de micul dejun, inainte de pranz, inainte de cina si inainte de a merge la culcare. Daca luati acest remediu celulele canceroase vor fi distruse. Cu totii avem aceste ingrediente in casa asa ca, nu stati pe ganduri si folositi-l cu incredere!


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts