Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

13 noiembrie 2016

Elixirul de acum 500 de ani care dă energie şi combate OBEZITATEA! Efectele se vad în doar 10 zile

Usturoiul se numără printre cele mai populare condimente care vin în beneficiul sănătăţii, cât şi al siluetei. Usturoiul are un efect miraculos, atunci când vine vorba de scăderea în greutate. Este un bun supresor al apetitului şi stimulează metabolismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime.


Alicina, substanţa – minune din usturoi


Alicina, o substanţă care se produce în momentul în care usturoiul este tăiat, zdrobit sau macerat, suprimă apetitul, dând o mai mare senzaţie de saţietate. Totodată, accelerează metabolismul, ceea ce duce la o mai bună ardere a caloriilor şi la scăderea în greutate.

Studiile au arătat că aroma puternică a usturoiului stimulează centrul de saţietate de la nivelul creierului, determinând astfel instalarea mai rapidă a senzaţiei de saţietate.

Miraculosul condiment reduce apetitul alimentar prin creşterea senzitivităţii creierului la leptină – hormonul care reglează metabolismul şi apetitul.

Studii efectuate pe şoareci de laborator arată că pacienţii cărora li s-a administrat alicină şi-au redus tensiunea şi nivelul insulinei din corp, fapt care i-a ajutat să slăbească mai uşor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Elixir cu usturoi pentru slăbit


Remediul este întrebuinţat în provinciile Kiev şi Knarkov de peste 500 de ani şi a fost şi mai este un adevărat „elixir al tinereţii”. Ajută la pierderea kilogramelor în plus, fiind recomandat şi persoanelor în vârstă, când bolile bătrâneţii sunt combinate cu obezitatea.

Mod de preparare


Într-un borcan de sticlă se adaugă 350 gr. usturoi bine pisat, peste care se toarnă sucul a 24 de lămâi (fără sâmburi). Borcanul se acoperă cu un tifon, iar conţinutul se lasă la macerat timp de 24 de ore. Se agită bine înainte de administrare.



Administrare


Se ia 1 linguriţă, seara, cu o jumătate de pahar de apă caldă. În doar 10 zile, apare o îmbunătăţire a tonusului întregului organism.

Totodată, este ideal împotriva lipsei de energie, tensiune sau stării de oboseală permanentă.



Observaţii:


— Folosiţi usturoiul de provenienţă românească, obţinut din sămânţă autohtonă.

— Din punct de vedere ingienic, nu trebuie să vă faceţi griji – sucul de lămâie va ‘’masca’’ mirosul puternic al usturoiului; cu toate acestea, dacă nu sunteţi pe deplin mulţumiţi, puteţi mesteca frunze de leuştean sau de pătrunjel, pentru corectarea mirosului respiraţiei.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts