Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

31 octombrie 2016

Scapă de grăsimea de pe burtă cu doar 2 linguri din această băutură cu HREAN. Uită de Sindromul Intestinului Leneș!

Grasimea in exces de pe burta este un rezultat al sindromului intestinului lenes. Depozitele adipoase se acumuleaza pe burta si incetinesc detoxifierea organismului. Prin urmare, nutritionistii sugereaza o bautura care devine solutiala aceasta problema.


Reteta pentru bautura care va ajuta sa pierdeti in greutate

• 125 g de hrean

• 3 lamai (inainte de utilizare, asezati-le intr-un recipient umplut cu apa si o lingura de otet, timp de 10 minute pentru a elimina pesticidele)

• 3 linguri de miere

Intr-un blender se adauga 125 de grame de hrean si se amesteca bine. Se taie lamaile (necuratate), se indeparteaza semintele, si se adauga in blender. Se amesteca totul impreuna pana cand obtineti o consistenta omogena. Apoi, se adauga trei linguri de miere si se amesteca totul bine ne informează 
kilocalorii.ro

Pastrati aceasta bautura intr-un borcan sigilat, in frigider.

Dozare:
Luati o lingurita din aceasta bautura de doua ori pe zi, in timpul mesei, timp de 3 saptamani.
De ce este hreanul bun pentru sanatate si care sunt beneficiile sale?

Radacinile de hrean si frunzele au fost bine cunoscute pentru beneficiile lor de sanatate de sute de ani. Hreanul contine de 10 ori mai mult glucosinol decat broccoli, deci nu este nevoie de mult hrean pentru a beneficia proprietatile sale. De fapt, un pic de hrean adaugat pe friptura va ofera beneficii importante de sanatate.

Glucosinolul din hrean (Armoracia Rusticana) are prorpietatea de a creste rezistenta organismului la cancer si la toxinele din mediu. Are proprietati antioxidante puternice si poate fi utilizat si pentru ameliorarea sinusurilor si o buna respiratie. Glucosinol, de asemenea, actioneaza ca antibiotic naturale impotriva diferitelor tipuri de infectii, impotriva toxicitatii lor, toxicitate specifica bacteriilor si ciupercilor. Are capacitatea de a creste fluxul de sange in zona infectata si ajuta la eliminarea toxinelor din acea regiune a corpului.

De ce este lamaia buna pentru sanatate si care sunt beneficiile sale?
Lamaile sunt acide la gust, dar sunt alcaline in organism. De fapt, acestea sunt unul dintre alimentele cele mai alcaline care formeaza un strat care echilibreaza conditii aciditatii din organism. Lamaile sunt preferate in intreaga lume si sunt un aliment esential in bucatarii din intreaga lume. Lamaia este un stimulent minunat pentru ficat si este un dizolvant al acidului uric si a altor toxine care lichefiaza bila.

Coaja de lamaie contine un fitonutrient puternic numit tangeretin, acesta s-a dovedit ca este eficace in ameliorarea unor tulburari ale creierului, cum ar fi boala Parkinson. Lamaia are continut ridicat de vitamina C si alti antioxidanti care pot ajuta sistemul imunitar in lupta cu germenii in cazul unei racelisau gripe. Mentinerea unui regim alimentar sanatos bazat pe fructe si legume este deosebit de importanta in timpul lunilor de iarna, cand nivelul de activitate fizica tinde sa scada.

De ce este mierea buna pentru sanatate si care sunt beneficiile sale?
Mierea este un lichid dulce produs de albine, prin utilizarea nectarului din flori si prelucrarea lui printr-un proces de regurgitare si evaporare. Mierea contine flavonoide, antioxidanti care ajuta la reducerea riscului aparitiei unor forme de cancer si boli de inima. Cercetari recente arata ca tratamentul cu miere poate ajuta la tulburari cum ar fi ulcerele si gastroenterita bacteriana. Mierea ajuta si la tuse, in special mierea de hrisca. Intr-un studiu realizat pe 110 de copii, o singura doza de miere de hrisca a fost la fel de eficace ca o singura doza de dextrometorfan in ameliorarea tusei nocturne si inducerea unui somn linistit.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts