Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

30 octombrie 2016

Scandal la nivel mondial: Chinezii vând carne de om pe post de carne de vită

Scandalul de pe piata din China a fost dezvaluit atunci cand pe Facebook au aparut poze bizare si tulburatoare, care pretind a fi carne de om, vanduta ca fiind produs din carne in Africa.


Povestea a inceput dupa share-uri in masa ale unor fotografii de la fabrica de carne pe retelele de socializare, in care se vad jupuite corpurile umane, si pentru a incuraja aceasta avalansa ce a sevit presei in Zambia care a anuntat textele muncitorilor din fabrica ne informează planetapamant.com

Dar, ambasadorul Chinei din Zambia a negat ferm aceste povesti:

Tabloidele locale au raspandit astazi zvonuri ca si cum chinezii ar folosi carnea umana si ar vinde-o ca si carne de vita in Africa. Aceasta este o calomnie rau intentionata si absolut inaceptabila pentru noi. Ne exprimam in prezent cea mai mare indignare si condamnarea noastra acuta asupra unui astfel de act, a declarat ambasadorul chinez in Zambia, Yang Iouming.

In declaratia sa, el a spus ca au pus in mod deliberat de persoanele care au dorit sa distruga relatiile de lunga durata intre Zambia si China.

Chinezii au vandut carne umana in loc de carne de vita si au trimis-o in Africa. Va rugam sa evitati carnea de vita, indiferent de marca, in special pe pietele din Africa si cele cu marfa mixta, a scris un utilizator Facebook.

Dar, in curand, inselaciunile din jurul acestei fotografii au fost dezvaluite de site-ul Snopes.com. Ei spun ca fotografiile sunt din campania de marketing pentru jocul video Resident Evil 6 din 2012. Imaginile care apar si in care se vad corpurile jupuite sunt pentru filmarile reclamei in piata Smithfield din Londra.

Pe de alta parte, au aparut magazine false sub numele de Vesker & Sin Resident Evil Human Butchery si carnea era vanduta sub forma de carne umana.

Cu toate acestea, ambasadorul Chinei la Zambia a cerut autoritatilor sa investigheze aceste acuzatii, si ministrul adjunct al apararii din Zambia si-a cerut scuze in numele tarii.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant 

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts