Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

9 octombrie 2016

S-a DESCOPERIT: Secretele produselor MCDONALDS pe care niciun angajat nu le va divulga vreodată!

Un angajat McDonalds, a avut curajul, sub protecția anonimatului, să dezvăluie principalele nereguli care se fac în mai toate magazinele acestui brand de renume.


Acesta a declarat pentru British Insider că sunt anumite produse care NU trebuie consumate sub nicio formă, metoda lor de prepare lasă foarte mult de dorit.

Este vorba despre coastele de porc McRib:

„Felul cum arată înainte să punem sosul pe el este absolut revoltător. Nu arată deloc precum carnea”, a declarat acesta.

Pe lista neagră a produselor interzise este și sandwich-ul cu pește, preparat în condiții insalubre:

„Aveam 4 cuve cu ulei, în care prăjeam cartofii. După două zile, uleiul devenea prea închis la culoare pentru cartofi, aşa că îl mutam la pui. După încă o săptămână de prăjit pui, când uleiul era închis la culoare ca uleiul de motor, începeam să prăjim peştele în el”, spune respectivul angajat.

„Primeşti două chifle, foarte puţin sos ieftin, o bucată de peşte şi nici măcar o bucată întreagă de caşcaval. E o farsă pentru cât de mult plăteşti”, spune angajatul McDonald’s.

Culmea, nici Big Mac-ul nu trebuie consumat, avertizează respectivul angajat pentru că:

“Primeşti aceeaşi cantitate de carne ca într-un dublu cheeseburger, o felie de caşcaval mai puţin, iar preţul e de 3 ori mai mare”.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts