Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

29 octombrie 2016

Elimina CALCULII, DURERILE DE DINTI, RACEALA sau DURERILE IN GAT sunt doar cateva din beneficiile aduse de combinatia sare, lamaie, piper

Sarea, piperul si lamaia pot rezolva aceste 9 probleme mai bine decat medicamentele. Hrana este medicina naturii. Probabil ca ati auzit deja despre beneficiile pe care lamaia le are asupra sanatatii dumneavostra.


Ele au vitamina C, vitamina B6,vitamina E,tiamina niacina,acid folic,acid pantotenic,calciu,cupru,fier,fosfor,magneziu,potasiu si zinc.Dar ce se intampla atunci cand combini lamaie cu alte 2 elemente are se gasesc in bucataria voastra?

Sarea ,piperul si lamaia nu sunt utile doar atunci cand gatesti.Ele pot fi folosite,de asemenea,ca medicamente.Multi oameni din intreaga lume folosesc aceste ingrediente pentru a trata boli de zi cu zi.Un alt motiv este ca multe medicamente sunt extrem de scumpe,deci acesta este motivul pentru care multi oameni inceara remedii naturale facute in casa.Iata ce puteti trata cu piper, lamaie si sare:

Durerea in gat

Scapa de durerea in gat prin combinarea une linguri de suc proaspat de lamaie,o jumatate de lingura de piper negru si lingurita de sare de mare,toate dizolvate intr-un pahar cu apa calduta.Fa gargara cu acest amestec de cateva ori pe zi pentru a calma durerea in gat si pentru a preveni tusea ne informează 
healthy-romania.ro

Nas infundat

Amestecati cantitati egale de scortisoara,piper negru,chimen ,seminte de cardamon si macinati-le pana cand obtineti o pudra.Mirositi acest amestec!

Elimina calculii

Depozitele fluidelor digestive care se formeaza in vezica biliara se umesc calculi biliari.Ei iti pot bloca sistemul digestiv si pot fi destul de durerosi.De obicei,acestia se indeparteaza chirurgical.De asemenea,exista oameni care trateaza aceasta problema cu remedii naturale.Se iau 3 parti de ulei de masline si o parte de lamaie si una de piper pentru a dizolva aceste pietre.

Pentru a vindeca membranele mucoase din gura,se adauga o lingura de sare Himalaya intr-o ceasca cu apa calda si se cateste gura dupa fiecare masa.Aceasta metoda va elimina bacteriile si va va vindeca



Slabire

Amestecati intr-un pahar cu apa calda ¼ lingurita de piper nergu macinat,2 linguri de zeama de lamaie si o lingura de miere.Acest amestec are rolul de a arde grasimile.

Greata

Daca sunteti deranjati la stomac ,puteti rezolva acesta problema cu piper negru,in timp ce mirosul de lamaie opreste greata.Amestecati o lingura de suc proaspat de lamaie cu o lingurita de piper negru intr-un pahar cu apa calduta.Beti acest amestec,pana cand va simtiti mai bine.

Criza de astm

Adaugati 10 boabe de piper negru ,2 muguri de cuisoare si 15 frunze de busuioc intr-o cana de apa clocotita.Lasati-l sa fiarba timp de 15 minute si strecurati-l .Lasati acest amestec intr-un borcan de sticla cu capac.Adaugati 2 linguri de miere si lasati-l sa se raceasca.Puteti sa-l pastrati in frigider timp de pana la 2 saptamani.

Durerea de dinti

Se amesteca o jumatate de lingurita de pier macinat cu ulei de cuisoare pentru a vindeca un dinte dureros.Aplica acest amestec pe dintele inflamat.Cu scopul de a preveni durerile de dinti ,spala-ti dintii cu acest amestec de doua ori pe zi.De asemenea,este important sa evitati alimentele care contin zahar.

Raceala si gripa

Se stoarce o jumatate de lamaie intr-o cana mare de apa fierbinte.Beti acest remediu pana cand simtiti o usoara ameliorare.


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts