Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

15 august 2016

Un CELEBRU bucătar a demonstrat că mâncarea de la McDonalds NU ESTE COMESTIBILĂ

Un celebru bucătar a dat o lovitură grea celor de la McDonald’s. Jamie Oliver i-a determinat pe reponsabilii lanțului de restaurante de tip fast-food să renunţe la o practică ce făcea produsele de-a dreptul necomestibile.



Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucătarul reușind să creeze presiunea socială de care era nevoie pentru ca McDonald’s să elimine o substanță nocivă organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.

Bucătarul a demonstrat în cadrul mai multor emisiuni televizate și documentare felul nesănătos în care sunt gătite produsele McDonald’s și, cel mai important, faptul că lanțul de restaurante fast-food folosește hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricată în hamburgeri ce par a fi comestibili.

Conform bucătarului, carnea folosită de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne destinat câinilor. Ca urmare a acțiunilor lui Jamie Oliver, reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor schimba rețeta și vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.

O altă inițiativă a celebrului chef a fost să demonstreze felul în care același lanț de restaurante prepară faimoasele Chicken McNuggets. Se pare că acestea sunt gătite din resturile dintr-un pui (grăsimea, pielea și organele interne), care sunt procesate și apoi prăjite, conform toptabu.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts