Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

29 august 2016

La revedere colesterol, glucoza din sange, lipide si trigliceride!

Acum cateva luni, un student a ramas cu gura cascata cand profesorul sau i-a aratat rezultatele tuturor parametrilor sangelui unui pacient. Mai precis, a ramas mirat cand a vazut ca nivelurile de lipide, colesterol, glucoza din sange, trigliceridele si ureea erau extrem de inalte. El nu a crezut ca cineva ar putea trai intr-o asemenea conditie.


Cand profesorul i-a inmanat al doilea set de rezultate, studentul a fost si mai socat, deoarece a aflat ca pacientul era chiar profesorul sau.

Totusi, aceasta foaie cu analize au aratat o situatie complet diferita. „Uite-te la asta si compara parametrii. Verifica datele de pe ambele hartii” – l-a indemnat profesorul ne informeaza andreiturcu.ro

Sangele a fost gasit perfect, toate rezultatele erau in limite normale, recomandate, si se parea ca profesorul era perfect sanatos.

Socul cel mare a venit cand studentul a descoperit ca datele de pe analize erau doar la distanta de o luna.

Studentul a ramas derutat, dar profesorul i-a explicat ca doctorul sau l-a salvat, recomandandu-i un tratament pe care il urmase un prieten apropiat de-al lui. Profesorul a repetat acel tratament de cateva ori, iar rezultatele au fost briliante!

Acesta este secretul care l-a salvat pe profesor:

Ar trebui sa iti cumperi un dovleac si sa decojesti cam 100-120 de grame. Toaca acele bucatele, pune-le intr-un blender si adauga apa. Bleneaza-le pana obtii o mixtura omogena.

Acest smoothie ar trebui consumat regulat pentru o luna. Trebuie consumat cu 20 de minute inainte de a-ti lua micul dejun, in fiecare zi.

aminteste-ti sa iti examinezi nivelul colesterolului inainte si dupa acest tratament, pentru a tine evidenta. Aceasta procedura este sigura in intregime, neexistand niciun efect secundar… pana la urma contine doar dovleac si apa…

Profesorul ,care era un renumit inginer, a examinat dovleacul si proprietatile lui si a descoperit unele componente sunt capabile sa elimine colesterolul LDL din artere, prin urina, lasandu-le perfect curate si dand energie organismului.



Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts