Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

29 august 2016

Doze Mari de Vitamina C Intravenos Cresc Rata de Supraviețuire la Bolnavii de Cancer

Suplimentarea cu Vitamina C la persoanele bolnave de cancer a fost asociată de cercetători cu o creștere semnificativă a ratei de supraviețuire. 1000 mg de Vitamina C pe zi poate fi suficient pentru o persoană sănătoasă, însă doza optimă pentru un pacient cu cancer trebuie să fie mult mai mare.


Vitamina C trebuie de asemenea administrată împreună cu multe alte substanțe nutritive.

Vitamina C (acidul ascorbic), o vitamină solubilă în apă care trebuie să fie mere reaprovizionată în corp din alimente, se găsește în mod natural în fructele citrice, în legume și verdețuri. Vitamina C este un adjuvant important în bolile cronice, deoarece sprijină sistemul imunitar, și joacă rolul unui antioxidant care protejează organismul împotriva radicalilor liberi ne informeaza 
lataifas.ro

Medici practicieni din întreaga lume folosesc perfuzii intravenoase de ascorbat (Vitamina C) în doze mari, de 60-100 de grame pentru tratamentul cancerului.

În cadrul unui alt studiu efectuat în SUA în 2005 s-a dovedit că o doză mare de vitamina C administrată intravenos a reușit să distrugă 5 din 10 celule umane canceroase și nici una din cele 4 celule umane normale existente.

Moartea celulelor canceroase a fost provocată de formarea hidrogenului peroxid, un produs chimic care poate distruge celulele canceroase.

Prin urmare, administrarea intravenoasă de Vitamina C poate fi un medicament farmacologic potențial pentru distrugerea cancerului prin formare de hidrogenu peroxid.


> Au fost identificate niveluri mici de vitaminele C, E și seleniu la femeile cu cancer la sân

Rezultatele unui studiu de control realizat în anul 2005 în India a arătat că persoanele bolnave de cancer la sân au niveluri mai mici de anumite vitamine și minerale. Studiul a constatat că la acești pacienți, nivelurile de Vitamina C, Vitamina E și seleniu au fost mai mici decât la pacienții care nu aveau cancer.

Același studiu a arătat un lucru impresionant: creșterea nivelului de Vitamina C din sânge prin administrare intravenoasă reduce riscul de cancer de sân cu 84%.Vitamina C crește rata de supraviețuire la bolnavii de cancer


Într-un studiu publicat în martie 2006 au fost prezentate rezultatele unei cercetări efectuate pe trei studii de caz la pacienți cu cancer avansat. Acestora li s-a administrat doze mari de Vitamina C intravenos, și rezultatul a fost că aceștia au trăit mai mult decât se preconiza.

Dozele mari de vitamina C administrată intravenos sunt toxice pentru anumite celule canceroase, dar nu și pentru celulele sănătoase. Acest studiu concluzionează că rolul Vitaminei C în tratamentul cancerului ar trebui să fie reevaluat și considerat de medicina convențională.


> Vitamina C, mai puternică în combinație cu Vitamina K sau acidul alfa lipoic

Unii medici cercetători susțin că Vitamina C devine un tratament anti-cancer mult mai puternic atunci când este administrată în combinație cu acid afla lipoic sau Vitamina K. Rezultatele acestor studii sugerează că utilizarea Vitaminei C imediat după diagnosticul de cancer ar putea reduce riscul de mortalitate la persoanele cu cancer la sân.

Din cauza proceselor digestive, administrarea de Vitamina C oral (pastile) nu ar avea aceleași efecte ca administrarea intravenoasă în ceea ce privește cantitatea care ajunge în sânge.Războiul FDA împotriva injecțiilor cu Vitamina C


Există mai multe grupuri de oameni de știință care momentan încearcă să obțină studii clinice adecvate pentru a credita acest tratament. Deși găsirea unor tratamente eficiente pentru uciderea și controlul cancerului este însă o chestiune de maximă urgență, există mari probleme cu obținerea de finanțare și găzduire pentru aceste studii.

În loc să finanțeze cercetarea în acest domeniu vital, guvernul american a început un adevărat război împotriva farmaciilor care produc sau comercializează Vitamina C injectabilă. Nu pentru că acest tratament este periculos sau ineficient, ci pentru că nu poate fi patentat și aprobat de FDA. Vitamina C este unul din cele mai puțin toxice remedii pentru tratarea unor boli grave, inclusiv cancerul.

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

Sursa: lataifas.ro


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts