Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

15 august 2016

Dacă amestecați puțină sare și ulei de măsline, veți uita de durere pentru 5 ani!

Osteocondroza este o boală destul de răspândită care survine în urma distrofiei țesuturilor discurilor intervertebrale, iar coloana pierde din flexibilitatea sa. Cauzele acestei boli pot fi munca foarte grea, traumele de la căzături sau lovituri, schimbările specifice vârstei. 


Persoanele care suferă de această boală știu foarte bine cât de difacil se tratează.


În căutarea unui tratament eficient Perfect-ask.com a găsit o rețetă din medicina tradițională care a fost aprobată de mai multe generații. Acest remediu naturist vă va face să uitați de boală pentru mulți ani.

REMEDIU NATURIST ÎMPOTRIVA OSTEOCONDROZEI



Ingrediente pentru o cură de tratament

10 linguri de sare de mare

20 linguri de ulei de măsline nerafinat (poate fi înlocuit cu cel de floarea soarelui)

Mod de preparare

Amestecați uleiul cu sarea într-un vas de sticlă, agitați bine încât granulele de sare să se dizolve foarte bine. Puneți vasul într-un loc întunecos.
Remediul va fi gata peste câteva zile când la fundul vasului se va forma o pastă albă. Agitați încă o dată vasul și puteți începe masajul.

Aplicați acest remediu zilnic și masați intens locurile afectate ale spatelui. Inițial durata procedurii va fi de 2-3 minute, apoi adăugați în fiecare zi încă 2-3 minute până ajungeți la 20. După terminarea masajului ștergeți pielea cu un prosop înmuiat în apă fierbinte și scurs.

Cu ajutorul acestui remediu se va îmbunătăți circulația țesuturilor, se va intensifica regenerarea lor. De asemenea, masajul va ameliora durerile de cap.

Veți simți anumite schimbări după 8-10 ședințe. Durerea de spate se va calma, iar coloana vertebrală va deveni mai flexibilă. În curând veți putea avea un mod de viață obișnuit!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts