Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

21 august 2016

Ai probleme cu dantura? Curăță placa, elimină tartrul si distruge toate bacteriile cu un singur ingredient

Coaja de portocala ajuta la lupta împotriva bacteriilor care creează tartru si cu ajutorul acelei coji îți albești dinții. Placa dentară poate cauza probleme serioase. Ea poate distruge smalțul dinților și duce la apariția cariilor dentare. 


Chiar dacă vă păstrați gura curată, încă mai aveți bacterii. Dacă bacteriile se amesteca cu particulele protectoare și cele alimentare se formează placa si tartrul de pe dinți ne informează avramflorea.ro

Sunt câteva soluții naturale care va ajuta la tratarea tartrului si a plăcii dentare.

Smochinele

Smochinele vă curăță dinții si vă elimină placa dentară. Mănâncă 3-4 smochine, astfel încât glandele salivare să fie stimulate!


Brânza

Dacă mănânci brânză, cum ar fi cea elvețiană sau cașcaval, înainte de masă, neutralizați acidului care afectează producția de placă pe dinți.

Căpșunile și roșiile

În urma analizelor de laborator, s-a constatat că roșiile și căpșunile sunt bogate in vitamina C, iar acest lucru este motivul pentru care este bine să frecam căpșunile și roșiile pe dinți. Lăsați să rămână timp de cinci minute. Pasta va înmuia tartrul


Bicarbonatul de sodiu

O cantitate mică de bicarbonat de sodiu pe periuța de dinți poate lucra ca un exfoliant natural care poate elimina o acumulare de pe dinți.

Aloe Vera

Se utilizează pentru curățarea dinților. Puteți utiliza numai gelul din plantă, sau se amestecă cu glicerina vegetală, lămâie si bicarbonat de sodiu, rezultând un exfoliant.


Coaja de portocală

Coaja de portocala ajuta la lupta împotriva bacteriilor care creează tartru si cu ajutorul acelei coji îți albești dinții.


Oțet

Clătirea cavității bucale cu oțet poate ajuta la eliminarea tartrului de pe dinți. Ar trebui să se amestece două linguri de oțet, o lingură de sare, și un sfert de cană de apă.

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts