Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

12 august 2016

Află secretul care te va ajuta sa-ți mărești producția de roșii!

Dorești să ai suficiente roșii pentru mâncare și conservare pentru iarnă? Secretul unei recolte abundente constă într-o soluție destinată cultivării tomatelor. Am găsit această rețetă într-un ziar sovietic despre grădinărit.







Aici am zărit o scrisoare expediată editorului de către un bunel în care cel din urmă a împărtășit secretul lui. Iată și rezultatul obținut. Impresionant, nu-i așa? ne informează eustiu.com


Rețeta este foarte simplă. În borcan de 3 litri Se toarnă 2,5-2,7 litri de apă fără clor și se adaugă 100 g drojdie diluată cu apă caldă și 0,5 linguriță de zahăr. Borcanul se acoperă cu tifon și se lasă într-un loc cald. Atât. Soluția este gata! 

Într-un vas de 10 litri se adaugă 1 pahar cu soluția obținută. Fiecare tufă de roșii se udă strict cu 1 litru de amestec. 

Să știți ca am încercat rețeta moșului și am primit o recoltă extraordinar de bogată! Tufele de roșii au crescut frumoase de invidiat și puteau cu ușurință tolera căldura și vremea rea. Dar cea mai mare surpriză era faptul că la început de octombrie grădina mea arăta ca în iulie, în ciuda ploii și nopților reci.

Sursa: eustiu.com
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts