Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

22 august 2016

Acest tort este o delicatesă rară! Și nici nu trebuie pus la cuptor!

Prepararea unui tort în condiții casnice este o adevărată faptă eroică. Aproape de sfârșitul acestui proces, orice urmă de plăcere dispare de pe fața gospodinei, căci, doar ea știe cât de istovitoare poate fi gătirea acestuia… De fapt, este și cauza pentru care cei dragi sunt răsfățați atât de rar cu această delicatesă. 


Acum, însă, mai ușor ca niciodată: rețeta de preparare a unui tort fantastic de delicios în cel mai scurt timp. Va potoli gustul oricărui iubitor de dulce și va salva timpul dvs atât de prețios. În doar 20 de minute veți găti tortul perfect, iar prepararea lui nu va mai părea o veșnicie. Încercați și nu veți regreta!

INGREDIENTE

250 g de biscuiți (de preferat fără substanțe aromate)

100-150 g de unt

400 g de Nutella

500 g de cremă de brânză “Philadelphia”


MOD DE PREPARARE

Se amestecă untul cu o lingură de “Nutella”. Se topește bine amestecul în cuptorul cu microunde.

Biscuiții se pisează bine și se stropesc cu puțină apă, iar peste ei se toarnă amestecul de unt și “Nutella”. Se agită ușor și se pune în frigider.


Se amestecă crema de brânză “Philadelphia” și “Nutella” rămasă cu ajutorul mixerului. Amestecul rezultat de asemenea va fi pus în frigider.


Se va scoate din frigider biscuitul și se va nivela bine cu un pahar. Obținerea unei forme ideale a tortului depinde în mare măsură de vasul ales.


Peste biscuit se va turna amestecul din cremă de brânză și “Nutella”. Partea de sus a tortului se va nivela bine. Se va lăsa câteva minute ca să se îmbibe.


Tortul-minune este gata! Nici măcar nu s-a întâlnit cu cuptorul! Arată fantastic și are un gust deosebit, căci combinația brânzei moale și ciocolatei cu gust intens este pur și simplu extraordinară…


Acest tort este soluția ideală dacă aveți oaspeți neanunțați. Copiii vă vor ajuta cu drag la prepararea lui – căci se face ușor și rapid. Transmiteți și prietenilor rețeta minunată a unui tort delicios, care nu are nevoie de coacere!

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Sursa: http://perfect-ask.com
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts