Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

30 iulie 2016

PLANTA CARE DISTRUGE CANCERUL IN CATEVA ORE

Rubarba este o planta ce contine un pigment capabil sa inhibe o proteina care ajuta la cresterea tumorilor canceroase, demonstreaza un studiu realizat de cercetatorii de la scoala de Medicina a Univrsitatii Emory din Statele Unite.


Pentru acest studiu, publicat in revista Nature cell biology, cercetatorii americani au adaugat o forma concentrata din acest pigment in celulele afectate de cancer. Ei au constatat ca 50% din celulele maligne mor in doua zile. O alta forma modificata a acestui pigment a fost, apoi, injectata rozatoarelor grefate cu celule tumorale umane. S-a observat o incetinire a cresterii cancerului pulmonar dupa 11 zile, scrie bzi.

Rubarba este o planta cunoscuta perntru proprietatile ei deosebite in facilitarea tranzitului gratie continutului bogat fibre ( 2 grame la 100 de grame de planta). Rubarba este eficienta in eliminarea toxinelor, este valoroasa pentru aportul de vitamina C si potasiu, fiind recomanda in special femeilor la menopauza.

Radacina de rubarba este bogata in fosfor, care consolideaza sistemul osos si dantura si este foarte concentrata in calciu: 86 mg la 100 g.

Rubarba proaspata este indicata persoanelor suferinde de hipercolesterolemie (colesterol mare). Studiile indica faptul ca tulpinile de rubarba consumate zilnic, timp de patru saptamani, pot scadea colesterolul total cu 8%, iar colesterolul LDL (colesterolul rau) cu 9%.
Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts