Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

29 iulie 2016

Este și șamponul tău pe listă? Lista completă de șampoane ilegale care pot cauza CANCER!

Un studiu privind șampoanele și săpunurile, care a fost realizat de către Centrul pentru Sănătatea Mediului Înconjurător a descoperit că peste 98 din produsele de pe piață,care au fost testate, conțin ingrediente cu un potențial cancerigen mare, 


mai ales unul cunoscut sub numele de dietanolamină cocamida (Cocamide DEA). Acesta ar putea îmbolnăvi tone de oameni, de peste tot, cu cancer! informează sanatate.rol.ro

Aceste produse, includ șampoane de la Palmolive, Colgate, Paul Mitchell și mulți alții! Studiul a arătat că cele mai multe dintre produsele care conțin dietanolamină cocamida (Cocamide DEA) au fost,inițial, destinate copiilor și a avut chiar o etichetă ecologică falsă!

Acest lucru este ridicol și ar trebui să fie oprit! Consumatorii trebuie să știe că și-ar putea aplica singuri doza de chimicale cauzatoare de cancer, în fiecare seară înainte de culcare! În timp ce majoritatea oamenilor cred că aceste produse sunt testate pentru siguranța noastră, de multe ori aceste produse sunt trecute cu vederea sau nu sunt testate deloc.

Acest studiu a descoperit aceste substanțe chimice în șampoane, care sunt vândute în multe dintre locurile pe care amândoi ne-am putea face cumpărăturile. Locuri precum Walmart, Kohl, Babies R Us, și Kmart. Aici sunt doar câteva dintre mărcile menționate: 







Cu toate aceste produse care ne pot otrăvi corpul de ce să nu ne facem propriul șampon? Este ușor!

Șampon de casă

-1 cană de săpun Căștile
-4 lingurițe de ulei de migdale
-20 picături de orice uleiuri esențiale pe care le-doriți sau aveți în casă
-1 cană de lapte de cocos

Cum se realizează: Se amestecă toate aceste ingrediente impreună și se toarnă într-o sticlă. Așa ai un șampon liber de toxine!


Îngrijiți-vă de sănătate, căci e mai bună decât toate!

Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts