Sucul uimitor ce distruge celulele canceroase in doar 42 de zile.Austriacul Rudolf Breuss a inventat o cura cu sucuri de legume, pe care au tinut-o zeci de mii de persoane diagnosticate cu cancer. Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzator: cancerul a disparut in doar 42 de zile de regim.
Sucuri de legume si ceaiuri, in asta consta celebra cura care vindeca tumorile si alte afectiuni grave, cum sunt leucemia. Timp de aproximativ sase saptamani se recomada consumul exclusiv de sucuri de legume si ceaiuri benefice in lupta cu celulele canceroase. Ori de cate ori iti este foame, bea suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consuma cu ajutorul lingurii, pentru ca doar asa are un efect mai bun, consumat cu inghitituri mici, scrie Click.
Spune-mi de ce ti-e pofta, ca sa-ti spun de ce suferi.
Obisnuim sa credem ca daca ne este pofta de ceva anume inseamna ca "cere organismul". Insa e numai partial adevarat. Poate fi vorba de anumite dereglari grave ale metabolismului! Faptul ca oamenii simt nevoia, la un moment dat, sa manance un anume aliment, se afla in vizorul cercetatorilor de multa vreme. Si asta pentru ca ne manifestam ciudat: nimeni nu pofteste la alimente sanatoase, precum verdeturile, legumele sau fructele, ci la dulciuri concentrate, la grasimi si sare, exact ce dauneaza mai mult sanatatii. Mai mult, trebuie sa recunoastem, cand ne e pofta de ceva nu inseamna neaparat ca ne este si foame. Prin urmare, a-ti satisface o pofta culinara reprezinta un aport culinar suplimentar, anunta Libertatea.
Harta emotionala a durerii: bolile de care suferi sunt cauzate de emotii.
Nu mai este deloc un concept nou acela care ne spune ca multe dintre bolile noastre au o baza emotionala. Desi suntem obisnuiti sa separam complet sentimentele de fizic, exista o stransa legatura intre cele doua. Altfel, cum ar fi posibil ca un om sa poata intr-adevar sa moara din cauza unei inimi frante? A venit timpul sa intelegem ca fiinta umana este mult mai complexa decat credeam si sa fim mai atenti la legaturile subtile dintre organism si viata emotionala. Chiar daca esti sceptica in privinta legaturii dintre emotii si boli sau dureri, ai putea sa negi ca ceea ce facem zi de zi, chiar si cele mai marunte activitati, este in mare parte influentat de emotiile noastre? Din pacate, multi oameni nu doar ca nu sunt constienti de corpul lor si de simptomele pe care le da, dar s-au invatat inclusiv sa il ignore, ca si cum ar fi doar un instrument util. Totusi, pana si un simplu instrument trebuie intretinut, mai ales corpul, cea mai de pret posesie a unui om, informeaza Divahair.ro.
Cum iti ingrijesti tenul in vacanta.
O vacanta este un prilej fantastic pentru ca mintea ta sa se destinda si sufletul tau sa renasca. Din pacate, de obicei pielea ta sufera in aceste perioade. De obicei renunti la rutina ta zilnici si mananci lucruri pe care nu le-ai manca in alte zile. Urmeaza sfaturile noastre si problemele tale cu pielea in vacanta vor disparea. Desi, este sfatul pe care ar trebui sa-l iei in considerare in fiecare zi, in vacanta, din cauza relaxarii totale cam uiti ca nu ai voie sa pui degetele pe ten. Atunci cand te joci cu ochelarii de soare, cand iti aranjezi palaria de soare sau cand incerci sa alungi nisipul lipit. Desi, este sfatul pe care ar trebui sa-l iei in considerare in fiecare zi, in vacanta, din cauza relaxarii totale cam uiti ca nu ai voie sa pui degetele pe ten. Atunci cand te joci cu ochelarii de soare, cand iti aranjezi palaria de soare sau cand incerci sa alungi nisipul lipit, scrie Unica.ro.
Ceaiul de anghinare elixirul miraculos care regenereaza ficatul si trateaza guta.
Anghinarea este una dintre cele mai vechi plante folosite atat in medicina naturista, cat si in gastronomie. Denumita stiintific Cyanara scolymys, este o specie erbacee perena, fiind mentinuta in cultura intre unu si trei ani. Planta este originara din zona mediteraneana, cel mai probabil din Sicilia, Italia, fiind o mare iubitoare de soare si caldura, dar cu toleranta moderata la seceta. In scopuri medicinale, sunt folosite cu precadere frunzele, care pot ajunge pana la un metru, sunt spinoase si au culoarea verde-albicioasa pe dos. Au nervura principala ingrosata. Radacinile, de asemenea cu efecte terapeutice, sunt groase si puternic ramificate. Se consuma si bulbul florii, numit inima de anghinare, inainte ca planta sa fie pe deplin inflorita. Printre efectele benefice ale acestei plante sunt considerate scaderea nivelului de colesterol rau, combaterea dischineziei biliare, protejarea ficatului si rinichilor, anunta DoctorulZilei.ro.