Sfatul Bun - Sănătate Zi de Zi

13 iunie 2016

Rick Simpson a vindecat 5000 de oameni bolnavi de cancer! Iata reteta care distruge orice tumora in 90 de zile!!!

Chiar daca medicina moderna isi mentine cu vehementa punctul de vedere ca marijuana este un drog nociv, canadianul Rick Simpson si-a dedicat viata si cariera efortului de a schimba aceasta perceptie – marijuana are puterea de a vindeca!


Rick Simpson vorbeste prin prisma propriei experiente profesionale, barbatul salvand din ghearele cancerului un numar impresionant de 5.000 de pacienti aplicand un tratament pe baza de seminte de cannabis sativa.

Rick Simpson este unul dintre sustinatorii activisti pentru legalizarea marijuana in scopuri medicinale, eforturile sale fiind centrate pe exploatarea efectelor vindecatoare si educarea asupra proprietatilor terapeutice ale uleiului de canabis.

Rick si-a luat viata in propriile maini si s-a vindecat singur de cancer de piele metastatic in anul 2003.

De atunci, el si-a dedicat viata raspandirii adevarului despre uleiul de canabis sativa, desi s-a lovit de impotrivirea si de criticile caustice ale autoritatilor canadiene, precum si ale unor companii farmaceutice, agentii guvernamentale si administratii de sanatate ONU.

In ciuda piedicilor intampinate, Rick Simpson a vindecat cu succes un numar de 5.000 de pacienti, fara a le pretinde vreun ban, si considera ca absolut orice boala este perfect vindecabila. El sustine ca inventia sa poate vindeca toate tipurile de cancer si multe alte boli catalogate ca fiind incurabile.

Rick a tratat pacienti diagnosticati cu multe tipuri de infectii si boli, inclusiv SIDA, cancer, artrita, scleroza multipla, diabet, leucemia, boala Crohn, osteoporoza, depresie, psoriazis, insomnie, astm, migrene, dezechilibre metabolice, si dureri cronice datorate celulelor mutagene (polipi tumorali). Ratele de succes au fost, in mod firesc, direct proportionale cu gradul de severitate al bolilor pentru care s-a intervenit.

Rick este de parere ca intreaga opozitie de care s-a lovit pana in prezent se aliniaza unei conspiratii impotriva medicinei holistice, si ca marile companii farmaceutice, medicii si guvernul inregistreaza profituri enorme de pe urma tratarii pacientilor prin mijloace conventionale, disociindu-se complet de ideea ca ar putea exista si alte mijloace de tratament, unele dintre ele atat ieftine, cat si foarte eficiente.

„Vreau ca toata lumea sa constientizeze faptul ca se pot vindeca de orice,” – a declarat Simpson, creatorul uleiului miraculos. Barbatul considera ca administrarea acestui ulei distruge celulele canceroase din organism. In functie de modul in care este folosit, uleiul de sativa (canepa) poate vindeca numeroase boli de piele, printre care si melanomul.

Pe de alta parte, folosirea in exces a uleiului poate provoca reactii adverse, asa cum se-ntampla cu orice alt „drog” sau „medicament”. Efectele cele mai raspandite sunt intensificarea senzatiei de foame, inducerea unui sentiment de beatitudine, si o senzatie de somnolenta nefireasca. Totusi, raportandu-ne la efectele adverse ale sutelor de medicamente farmaceutice aprobate de pe piata, devine evident ca aceasta forma de medicina alternativa este nu numai eficienta, ci si extrem de sigura.

Rezultatele si eficienta descoperirii lui Rick Simpson a fost verificata de un studiu recent al Asociatiei internationale pentru varietate in abordarile medicinale (IMVA) din Spania.

Sursa: secretele.com


Site-ul www.sfatulbun.com conține informații care au caracter pur informativ și nu înlocuiesc sub nicio formă consultul medical sau diagnosticul de specialitate.
Consultarea medicului este singurul mod prin care afecțiunile de care suferiți pot fi tratate.

Articole recente

recentposts

Articole interesante

randomposts